Info - Go4Wipe

Ga naar de inhoud
Reinigt u uw producten vaak genoeg?Go4Wipe (beeld)schermreiniger is een hoogwaardige, snel en veilig reinigingsmiddel speciaal ontworpen om alle soorten schermen schoon te maken:

- Televisies, LED/OLED (met of zonder speciale coating)
- Glas met speciale AR coating
- Smartphones, iPhones, iPads, iPods, Tablets
- Computers en Monitoren, Laptops, webcams
- Cameraschermen en Lenzen
- Handheld consoles, e-readers
- Brillen met of zonder krasgevoelige coatings
- Alle soorten glazen en spiegels

De speciale formule is ammoniakvrij, waasvrij, antistatisch, laat geen strepen na en verwijderd heel eenvoudig elke vorm van vuil en vingerafdrukken binnen een handomdraai. Go4Wipe desinfecteert, verwijderd 99% van de bacteriën.

Kenmerken:
Veilig voor alle soorten schermen glas en folie. In deze fles zit niets dat uw schermen of toestellen kan beschadigen. Reinigt snel en eenvoudig met een streepvrij resultaat.

- Reinigt en desinfecteert
- Streepvrij resultaat
- Het product loopt niet uit (No Drip)
- Tast de coating niet aan (pH-Neutraal)
- Bevat geen schadelijke stoffen of schurende middelen
- Is niet schadelijk voor het milieu
- Is kindvriendelijk
- Als beste getest door professionals in 23 landen

Gebruiksadvies:
Gebruik een microvezeldoek. Spuit Go4Wipe met kleine hoeveelheid op de te reinigen oppervlakken en wrijf het schoon met een microvezeldoek. Niet alles droog? Geen enkel probleem, door speciale formule zal Go4Wipe vervliegen met een streepvrije resultaat.

Go4Wipe is milieuvriendelijk en veilig in gebruik. Bovendien is Go4Wipe inmiddels erg populair bij scholen omdat Go4Wipe producten ook kindvriendelijk c.q. kind veilig zijn.

Go4Wipe, Made in the Netherlands.

A+++
Go4Wipe is zuinig in gebruik en tevens millieuvriendelijk, bevat geen schadelijke stoffen!


Telefoon op het toilet

De meerderheid (67%) van de Nederlanders maakt de telefoon alleen schoon als hij zichtbaar vies is. Bovendien maken zij in dat geval vaak alleen het scherm schoon (61%). Niet erg hygiënisch, wanneer je bedenkt dat bij het overgrote deel deze metgezel zelfs meegaat naar het toilet (68,5%).
Niet alleen de mobiele telefoon wordt weinig schoongemaakt. Slechts ongeveer de helft maakt hun tablet (52%), vaste telefoon (37%), toetsenbord (54%) en muis (44%) regelmatig schoon; eens per maand of vaker.

Het overgrote deel van de Nederlanders (87%) vindt dat zij hun handen vaak genoeg wassen, zo blijkt uit het eerder uitgevoerde Hygiene Matters-onderzoek van Essity. Maar dat zegt nog lang niet alles over de daadwerkelijke handhygiëne.
Gertie Eikenaar, communicatiedirecteur bij Essity Benelux: ,,Als je bedenkt dat mensen hun mobiele telefoon gemiddeld zo’n 100 keer per dag ontgrendelen, dan kun je je voorstellen hoeveel bacteriën zich hier verzamelen. Zelfs als je mobiel niet zichtbaar vuil is, kan het miljoenen bacteriën bevatten. Dan kun je nog zo vaak je handen wassen, maar wanneer je je telefoon niet regelmatig schoonmaakt haalt dit weinig uit. Uit ons onderzoek blijkt dat mensen zich nog maar weinig bewust zijn van de mobiel als broedplaats voor bacteriën. Schone handen kunnen verspreiding van virussen in infecties voor een groot deel voorkomen. Om die reden willen we dit onderwerp extra op de kaart zetten tijdens Global Handwashing Day en mensen bewust maken van het belang van een goede handhygiëne, waar het regelmatig ontsmetten van je telefoon een cruciale factor in is.”

Bron: gezondheidenco.nl
Slechte hygiëne

De onderzoekers stellen dat de aangetroffen bacteriën niet direct schadelijk hoeven te zijn voor de gezondheid. Maar het is wel een broedplaats voor gevaarlijke bacteriën en geeft een indicatie voor de slechte hygiëne van de eigenaar. Zo bevatte één mobiele telefoon zo’n hoge concentratie van potentiële schadelijke bacteriën dat de gebruiker serieuze buikklachten kan krijgen.

Bron: ikwilmobielwerken.nl


"Kun je ziek worden van een telefoonscherm?"

Elk jaar doet microbioloog Girbe Buist van het Universitair Medisch Centrum in Groningen een practicum met de telefoons van geneeskundestudenten. Ze drukken hem in een voedingsbodem en laten die een nachtje broeien in 37 graden. De volgende ochtend zit de bak vol witte, grijze en gele bolvormige bacteriekolonies in de vorm van een telefoon. Op de meest aangeraakte plekken, zoals de zijkanten of knopjes, zitten duidelijk de meeste.

Want een telefoonscherm is een prima verzamelplek voor bacteriën, legt Buist uit. De een na de ander belandt via niet altijd even frisse vingers op het glas, samen met huidvet en schilfers waar ze van kunnen leven. En vergeet de fijne temperatuur in de broekzak en de warmte uit het mobieltje zelf niet, wat de leefomstandigheden nog eens verbetert. ‘Alles wat je aan huidflora hebt, vind je terug op zo’n scherm.’

Bron: volkskrant.nl
Copyright © 2019 Go4Wipe All rights reserved
Terug naar de inhoud